Verkoopsvoorwaarden

Algemene voorwaarden

De verkoper
De webwinkel www.flokkie-co.be is eigendom van Cacajo bvba met maatschappelijke zetel te Diesterstraat 20, 3980 Tessenderlo, Tel. 013/66.71.02, email info@flokkie-co.be BTW nummer: BE0430 150 062.


Algemeen
De algemene verkoopsvoorwaarden van Cacajo bvba zijn van toepassing op alle leveringen. Door het plaatsen van een bestelling geef je aan dat je akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

Prijzen

 • Alle prijzen op www.flokkie-co.be zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
 • Alle prijzen op de site zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
 • Cacajo bvba heeft het recht ten allen tijde de prijzen aan te passen.
 • Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.


Bestellingen
Wanneer je een bestelling plaatst ontvang je steeds een bevestiging per email. Ontvang je deze niet binnen het half uur, gelieve ons dan te contacteren op bovenvermelde gegevens.

Artikelen worden 7 kalenderdagen voor u gereserveerd. Hebben we na 7 kalenderdagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden.

De artikelen worden zowel in onze bakstenen winkel als in de webwinkel te koop aangeboden. Stockschommelingen zijn dus niet uitgesloten. Het is mogelijk dat een artikel door 2 klanten tegelijk besteld/gekocht wordt. De eerst verwerkte bestelling/verkoop krijgt voorrang. 

Betaling
Betaling kan op verschillende manieren gebeuren:

 • Paypal
 • Icepay (Bancontact, Mistercash)
 • overschrijving op rekeningnummer BE38 7350 0492 6372 (BIC: KREDBEBB) op naam van Cacajo bvba met vermelding van de bestelnummer. Let op: het kan enkele dagen duren voordat je betalling op onze rekening staat.
 • bij afhaling in de winkel


Levering
Cacajo bvba tracht een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In 'Leveringstermijnen' trachten we een indicatie te geven van de leveringstermijnen. Deze zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. Cacajo bvba kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

Leveringstermijnen

 • België: van zodra we je betaling ontvangen hebben, wordt je pakje verzendklaar gemaakt. Na ontvangst van je betaling versturen we je pakje, op woensdag of vrijdag, via Bpost 24h. Het pakje wordt door de postbode aan huis geleverd, normaal binnen 24u na verzending.
 • Buitenland: van zodra we je betaling ontvangen hebben, wordt je pakje verzendklaar gemaakt. Na ontvangst van je betaling versturen we je pakje, op woensdag of vrijdag, via Bpost World. Het pakje wordt door de postbode aan huis geleverd, normaal binnen 5 werkdagen.

Cacajo bvba kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost. Overeenkomstig de wet 'kopen op afstand' bedraagt de maximale leveringstermijn 30 dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringstermijn niet haalbaar is, dient Cacajo bvba de koper hiervan tijdig te verwittigen en het de koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Verzendkosten

 • België: 4 € (gratis vanaf 75 €)
 • Buitenland: 6,5 € (gratis vanaf 100 €)


Ruilen en retourneren
Ben je niet tevreden over een of meerdere artikel(en) dan kan je deze aan ons retourneren binnen 14 dagen zonder opgave van redenen (volgens de wet 'kopen op afstand'). Wij besteden uitermate veel zorg aan je bestelling en aan de levering er van. Alle aangeboden producten worden zo volledig mogelijk en te goedertrouw beschreven.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

 • Na ontvangst op het afleveradres heb je 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.
 • Er is geen retour- of omruilrecht indien de artikelen niet in originele staat zijn, indien ze beschadigd of gedragen zijn, indien ze niet voorzien zijn van het originele aangehechte artikelkaartje.
 • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door Cacajo bvba niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
 • De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door www.flokkie-co.be.
 • Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag ( excl. verzendkosten ) binnen 14 dagen terug overgemaakt worden.


Hoe kunt u retourneren/ruilen?
Om een artikel te ruilen of retourneren dien je binnen 14 dagen een email te sturen naar info@flokkie-co.be met daarin de informatie over het te ruilen/retourneren artikel:

 • bestelnummer
 • artikelnaam
 • aankoopdatum
 • je bankgegevens


Wil je een artikel ruilen voor een andere maat, een andere kleur of een ander artikel plaats dan een nieuwe bestelling in onze webshop. Kies vervolgens voor de betaaloptie: "overschrijving" en vermeld bij opmerkingen: "bestelling ivm retour".

Retouradres:

Flokkie & Co - Diesterstraat 20 - 3980 Tessenderlo (België)

Aansprakelijkheid
Al de artikelen die wij verkopen worden op www.flokkie-co.be zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld, mocht er zich toch een fout voordoen op onze website dan kunnen wij voor dit feit niet aansprakelijk worden gesteld. De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken (bvb. door de instelling en kwaliteit van je beeldscherm). Cacajo bvba kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten die worden aangeboden op onze website.

Privacybeleid
Alle privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.